Utrustning

Dräkter, skydd mm

I början när man provar på att träna så går det bra att träna i vanliga träningskläder. När man vet att man vill fortsätta träna så skaffar man en klubbdräkt. Vi rekommenderar även att man skaffar skyddsutrustning i form av benskydd, armskydd, suspensoar, tandskydd och fotskydd.

Här hittar du prislista med utrustning : prislista januari 2020

Merparten av standardutrustningen finns i lager. Säg till din instruktör så tar han/hon med sig till träningen för att prova rätt storlek etc.

Utrustningen betalas genom att ”swisha” till nummer 1232339992 , eller så förskottsbetalar ni till plusgirokonto 740245-6 . I betalningsmeddelandet skriver ni först Taekwondo och så anger ni vad betalningen avser, skriv tex: Taekwondo + armskydd och benskydd, skriv även avsändare. OBS, ingen kredit.

 

8-pieces-font-b-taekwondo-b-font-font-b-protectors-b-font-full-set-of-child

Vill ni träna extra därhemma så går det att köpa mitsar och sparkspadar, det går även att köpa lite mer avancerad utrustning såsom taekwondomattor, boxsäckar, poor-bob slagdocka och stretchmaskiner.

 

Vision sparkspadestretchmaskin_1

 

 

 

 

 

 

 

 

Träningsställ, väskor, t-shirts mm

Klubbställ, väskor, t-shirts, tröjor mm med klubbens logga beställer du på Sport totals hemsida du kan även besöka deras butik som ligger på Storgatan 7 i Ekeby.