Webbshop

Klicka här för att komma till webbshoppen 

Inom kort kommer vi starta upp en webbshop där du smidigt kommer kunna köpa utrustning till din träning såväl som gruppträningskort och medlemskort. OBS! Just nu går det inte att beställa från webbshoppen.

Information om köpevillkor för webbshoppen hittar du nedan.

DISTANSKÖPLAGEN – ”ICKE FINANSIELLA TJÄNSTER” – FRITIDSAKTIVITETER

2 kap. Avtal om varor och icke finansiella tjänster

Tillämpningsområde

1 § Detta kapitel gäller för avtal varigenom en näringsidkare överlåter eller upplåter lös egendom till eller utför en tjänst åt en konsument.

Undantag från ångerrätten

11 § Ångerrätt gäller inte för avtal som avser kulturevenemang, idrottsevenemang eller någon annan liknande fritidsaktivitet, servering, catering eller någon annan liknande tjänst, inkvartering, varutransport eller biluthyrning, om näringsidkaren ska tillhandahålla tjänsten på en bestämd dag eller under en bestämd tidsperiod.

Jag som tecknar tjänsteavtal via Helsingborgkampsport.se godkänner att ångerrätt ej tillämpas då tjänsten har påbörjats under ångerfrist i det fall ångerfrist är gällande.

Information från föreningen Helsingborgs Kampsportklubb:

Alla köp av varor och tjänster via helsingborgkampsport.se kommer att faktureras köparen via e-post (10 dgr betalningsvillkor) om inget annat betalsätt anges.

Alla prisuppgifter på helsingborgkampsport.se är inkl. moms.

Org.Nr: 802416-0437 , Helsingborgs Kampsportklubb, Älvgatan 16, 252 30 Helsingborg, 0733-505503

 

 

Dräkter, skydd mm

I början när man provar på att träna så går det bra att träna i vanliga träningskläder. När man vet att man vill fortsätta träna så skaffar man en klubbdräkt. Vi rekommenderar även att man skaffar skyddsutrustning i form av benskydd, armskydd, suspensoar, tandskydd och fotskydd.

Merparten av standardutrustningen finns i lager. Säg till din instruktör så tar han/hon med sig till träningen för att prova rätt storlek etc.

Utrustningen betalas i dagsläget (tills dess att webbshoppen är igång) genom att ”swisha” till nummer 1231857366 (mottagare Helsingborgs Kampsportklubb). I betalningsmeddelandet skriver ni först vad betalningen avser, skriv tex: dräkt, armskydd och benskydd, skriv även avsändare.

 

8-pieces-font-b-taekwondo-b-font-font-b-protectors-b-font-full-set-of-child

Vill ni träna extra därhemma så går det att köpa mitsar och sparkspadar, det går även att köpa lite mer avancerad utrustning såsom taekwondomattor, boxsäckar, poor-bob slagdocka och stretchmaskiner.

 

Vision sparkspadestretchmaskin_1

 

 

 

 

 

 

 

 

Träningsställ, väskor, t-shirts mm

Klubbställ, väskor, t-shirts, tröjor mm med klubbens logga beställer du på Sport totals hemsida du kan även besöka deras butik som ligger på Storgatan 7 i Ekeby.