Vårterminen 2021

 

Vårterminen

Vårterminen startar den 18 januari. Enligt gällande restriktioner är all inomhusträning stängd till den 24 januari 2021.

Vi har två olika träningsscheman, ett för inomhusträning och ett för utomhusträning. Den 18-24 januari gäller utomhusschemat.

Om inomhusträning tillåts från den 25 januari så gäller inomhusschemat. Förbjuds inomhusträning så fortsätter vi med utomhusschemat tills dess att annan information kommer.

Vi har förlängt vårterminen med en månad till den 31 maj för att kompensera mot eventuella inställda träningspass vid dåligt väder. 

 

Boka plats

Befintliga medlemmar bokar sin plats via bokningssidan, klicka här

När du har bokat plats i en grupp så går det bra att träna i fler grupper utan kostnad under förutsättning att det finns platser över. Vissa grupper blir dock fullsatta, t.ex. Maria Park, Viktoriahuset och Norrehedshallen brukar bli fulla.

 

Provträning

Nya medlemmar kan provträna en gång innan ni bestämmer er för att fortsätta, klicka här för att anmäla provträning

 

Utomhusträning

Vid mycket dåligt väder kan ett träningspass ställas in. Vi mailar ut information om ett inställt träningspass till alla som är anmälda senast kl 11.00 samma dag. Målsättningen är att vi inte ska ställa in träningspassen.  Vid lätt regn så tränar vi oavsett.

Det är viktigt att man har kläder efter väder. Rekommenderad klädsel är underställ, taekwondodräkt och/eller klubbställ. Taekwondoskor är bäst att träna i men vanliga skor (så låga som möjligt) är också ok vid utomhusträningen.

I Laröd startar träningen redan kl 16.00 på grund av att det inte finns några andra lediga tider. Om ni inte hinner i tid så är det ok att droppa in efter hand. Vi förlänger träningen för de som inte hinner i tid genom att träna på multiarenan i Laröd. Förhoppningsvis kan vi få bättre tider i Laröd från april.

I Västergård startar träningen kl 16.30. Drop in är ok om ni inte hinner i tid.

 

Träningsscheman

Fullständigt schema inomhus och utomhus i pdf: Vårterminens schema 2021

 

Utomhusschema

Detta schema gäller när vi inte kan träna inomhus.

Vårterminens utomhusschema 2021Inomhusschema

Detta schema gäller när vi får träna inomhus.

Vårterminens inomhusschema 2021

 

Inga kommentarer än.

Skriv en kommentar