Uppdaterat träningsschema

Uppdaterat träningsschema

Från den 25 januari gäller ett nytt träningsschema. Enligt de senaste restriktionerna så är inomhusträning godkänt från den 25 januari för barn och ungdomar (t.om. 16 år). Elitutövare som är äldre än 16 år får också träna inomhus. Ska du tävla i svenska cuperna eller SM så räknas du som elitutövare. Vuxna (som inte är elit) får enligt gällande restriktioner inte träna inomhus (detta gäller för närvarande till och med 7 februari)

Träning för vuxna

Vi kommer ha utomhusträning för vuxna. På måndagar och onsdagar samlas vuxna kl 17.00 på baksidan av Viktoriahuset, ta med joggingskor.

På lördagar har vi utomhusträning kl 12.00-13.00 för barn, ungdom och vuxna på Hedens IP, konstgräsplan 1 (nära Norrehedshallen).

Boka plats

Befintliga medlemmar bokar sin plats via bokningssidan, klicka här

När du har bokat plats i en grupp så går det bra att träna i fler grupper utan kostnad under förutsättning att det finns platser över. Vissa grupper blir dock fullsatta, t.ex. Maria Park, Viktoriahuset och Norrehedshallen brukar bli fulla.

Provträning

Nya medlemmar kan provträna en gång innan ni bestämmer er för att fortsätta, klicka här för att anmäla provträning

Utomhusträning

Vid mycket dåligt väder kan ett utomhusträningspass ställas in. Vi mailar ut information om ett inställt träningspass till alla som är anmälda. Målsättningen är att vi inte ska ställa in träningspassen. Vid lätt regn så tränar vi oavsett.

Det är viktigt att man har kläder efter väder. Rekommenderad klädsel är underställ, taekwondodräkt och/eller klubbställ. Taekwondoskor är bäst att träna i men vanliga skor (så låga som möjligt) är också ok vid utomhusträningen.

Träningsscheman

Här hittar du schemat i pdf: Vårschema februari-maj 2021

Vårschema februari-maj 2021

 

 

Inga kommentarer än.

Skriv en kommentar