Höstterminens träningsschema

Hej alla medlemmar!

Höstterminen startar den 31 augusti. Utomhusträningen har fungerat mycket bra under våren och sommaren. Vi fortsätter att träna utomhus tillsvidare och följer därmed även gällande smittskyddsråd.

Träningsschemat hittar ni här

Boka era platser före terminstart, obs vi har begränsat med platser, klicka här för bokningssidan

Alla har precis som vanligt möjlighet att vara med och träna på alla platser utomhus, meddela via mail om ni vill träna i fler grupper. Det kostar inget extra att träna i flera grupper.

Nyhet för höstterminen är att vi även kommer att ha utomhusträning på Olympiafältet, plan 10 på måndagar för barn, ungdom och vuxna.

Det kommer även att erbjudas inomhusträning i begränsade grupper för att gardera mot dåligt väder. Befintliga medlemmar har förtur till inomhusträningen om ni har bokat och betalat senast 28 augusti. 

OBS, det går inte att dyka upp på inomhusträningen såvida man inte fått en bekräftad plats till just det passet, separat anmälningslänk för respektive inomhusplats finns längre ner.

Det kan komma att läggas in extra träningspass inomhus vid behov, information om detta kommer att mailas ut i sådant fall.

OBS! Vid sjukdomssymptom stanna hemma (se avsnittet om coronapandemin längst ner i mailet).

 

Utomhusträning

Vid utomhusträning får föräldrar stanna vid sidan av fotbollsplanerna. I de yngre grupperna med 4-7 åringar samt 4-8 åringar hjälper föräldrarna till med att hålla sparkspadar mm.

Träningspassen är 60 minuter och man anpassar klädseln efter vädret.

På Hedens IP, Olympiafältet och i Rydebäck har vi många föräldrar som tränar samtidigt som sina barn & ungdomar. Även i Ödåkra har vi föräldrar som är med men inte så många än så länge. Om det är fler föräldrar som också vill träna så är ni välkomna att prova på.

Nya medlemmar som vill provträna hos oss så är välkomna till utomhusträningen. Vi har endast provträning utomhus. Klicka på länkarna nedan för att anmäla er till gratis provträning.

Provträna på Hedens IP

Provträna i Laröd

Provträna i Maria Park

Provträna på Olympia

Provträna i Rydebäck

 

Inomhusträning

Vi ber alla föräldrar att inte gå in i sporthallarna såvida ni inte själva är med och tränar i gruppen. Barn och ungdomar lämnas och hämtas ombytta vid sporthallarnas entré. Det går inte att vänta inomhus. Eleverna väntar utomhus tills man blir insläppt.

Vi avslutar träningspassen fem minuter före normal tid och startar nästa träningspass fem minuter senare än vanligt, därigenom har vi en sluss på 10 minuter där vi byter grupper.

I vissa sporthallar har vi stora ytor och vi kan ha en större grupp.

 

Träningskläder

Klubbdräkter, taekwondoskor med mera beställs via instruktörerna eller genom att skicka mail till helsingborgskampsportklubb@gmail.com

Prislista med träningsutrustning, klicka här

Träningsställ, huvatröjor, med mera med klubbtryck kan beställas från Sporttotal i Ekeby, klicka här 

 

Coronapandemi 

Som alla vet är vi mitt i en pandemi. Om någon har sjukdomssymptom, förkylning, ont i halsen, hosta med mera så måste ni stanna hemma. Ni ska vara symptomfria i minst två dagar före ni kan träna igen.

När man tränar parvis så rekommenderas samma träningspartner i hela passet. Skaffa gärna en egen sparkspade som ni själva tar hand om och desinficerar mellan träningspassen. Sparkspadarna kostar 365 kr och beställs via instruktörerna.

Tvätta träningskläderna före passen, har ni taekwondoskydd bör ni desinficera (spraya med ytdesinfektion som finns att köpa på apotek mm) dessa eller tvätta dem efter passen.

Kom ihåg att tvätta händerna före träningen, ombyte sker hemma. Ta gärna med egen handsprit. Vi undviker handslag, kramar och ”high five” tillsvidare och vi håller avstånd när vi pratar med varandra. Vill ni hälsa på någon så kör vi armbågshälsning eller fothälsning tillsvidare…

Vi ses på träningen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Höstschema 2020

Inga kommentarer än.

Skriv en kommentar