Avgifter 2019

Allmänt

Nya och befintliga medlemmar bokar sin träning via vår bokningstjänst, kicka här!

Finns det ledig plats i någon av våra grupper ser du detta i bokningstjänsten. Ni kan filtrera på ålder och på plats.  På vår- och hösttermin har vi träning i Laröd, Maria Park, Planteringen, Rydebäck och Ödåkra. På sommaren har vi endast träning i Viktoriahuset på Planteringen.

Är ni osäkra på vilken grupp som passar ert barn bäst så kan ni maila frågorna till helsingborgskampsportklubb@gmail.com

När du bokar er plats så betalar ni avgiften med betalkort. Nya medlemmar kan provträna en gång utan kostnad utan att boka plats. Dock måste ni fylla i provträningsformuläret så att vi vet vilka som kommer, klicka här för en gratis provträning.

För befintliga medlemmar ska träningsavgiften vara betald allra senast vid första träningstillfället.

Avgifterna återbetalas inte.

Vill ni betala helårsavgift så meddelar ni detta via mail till helsingborgskampsportklubb@gmail.com

Träningsavgifter

Vårtermin: 14 januari-30 april

Sommarträning: 1 juni-31 augusti

Hösttermin: 1 september-8 december

På röda dagar, helgdagar och lovdagar har vi ingen träning. Vid sista träningstillfället för respektive grupp hålls en gradering.

Övriga avgifter

Personlig träning (PT)

Personlig träning i 60 minuter både för motionärer och elit. Taekwondoträningen sker med vår huvudinstruktör som tagit fram flera SM-guldmedaljörer, NM-guldmedaljörer och VM-medaljör. Även möjligt med självförsvarsträning och MMA. Fakturering i förskott eller swish. Moms ingår. Även 30 minuters PT.

• 1 ggr : 750 kr
  • 3 ggr : 1 500 kr ( Prova-på-paket)
  • 10 ggr : 7 000 kr
  • 20 ggr : 12 500 kr
  • 50 ggr : 30 000 kr

Särskild gruppträning

Till fotbollsklubbar, företag, svenssexa, möhippa, personalgrupper, barnkalas mm. Inriktning och fokus enligt överenskommelse. 60 minuters träning. Fakturering i förskott eller swish, moms ingår.

• 1 ggr : 1 500 kr
  • 3 ggr : 3 000 kr ( Prova-på-paket)
  • 10 ggr : 14 000 kr
  • 20 ggr : 25 000 kr
  • 50 ggr : 60 000 kr

Föräldrarträning i gymmet

• Träningskort till klubbens gym: 600 kr/termin

Vill du som förälder träna i gymmet på Viktoriahuset samtidigt som ditt barn tränar så kostar detta 600 kr/termin, alternativt 1 500 kr/år. Denna möjlighet finns endast till föräldrar och anhöriga. Om du som förälder redan tränar i någon av de andra grupperna så ingår gymmet givetvis.

Medlemsavgiften är 100 kr/år och ingår i träningsavgiften.

Graderingsavgift

Varje termin avslutas med en gradering för de som tränar Taekwondo. För att vara med på graderingen krävs att man har haft tillräckligt närvaro under terminen. I graderingsavgiften ingår ett nytt bälte och certifikat från Svenska Taekwondoförbundet/unionen.

• Graderingsavgift (t.om. 5 gup) : 300 kr
  • Graderingsavgift (4-1 gup): 500 kr
  • Graderingsavgift 1 dan/poom: 1 000 kr plus kostnad till WTF och STU

Klubbtävling

En gång per termin har vi en klubbtävling där man får prova hur det känns att tävla.

• Klubbtävling: 200 kr

Övrigt

Det går bra att träna i fler än en grupp, det är samma avgift oavsett hur mycket man tränar. Om någon vill träna i flera grupper så prata först med någon av instruktörerna.

Utöver terminsindelningen förekommer det att vi har särskild träning och läger på loven och mellan terminerna för de barn och ungdomar som tävlar .

Ungdomar och vuxna har tillgång till föreningens gym i Viktoriahuset och ingen extra avgift tillkommer. Före du använder gymmet måste du ha en genomgång med en instruktör. Barn får inte leka i gymmet. Gymmet är tillgängligt när vår förening har schemalagda aktiviteter, övrig tid är det stängt.

TKD bild barn