Boka träning, gradering och tävling

Boka träning

Nya och befintliga medlemmar bokar och betalar sin träning via vår bokningstjänst, klicka här

Finns det ledig plats i någon av våra grupper ser du detta i bokningstjänsten. Ni kan filtrera på ålder och på plats. Vi har träning i Laröd (Hittarpshallen), Maria Park (stora gymnastiksalen vid Engelska gången) Norrehedshallen (b-hallen), Rydebäck sporthall, Viktoriahuset/Planteringen, och Ödåkra. Vill du träna på olika platser så går detta bra, det kostar inget extra, meddela via mail om du vill träna på fler platser. Vissa grupper blir dock fullsatta och då går det inte att träna extra i de grupperna.

Är ni osäkra på vilken grupp som passar er eller ert barn bäst eller om ni vill ha personlig träning (PT) eller särskild gruppträning för tex företag etc, så kan ni maila frågorna till helsingborgskampsportklubb@gmail.com

Provträning:

Vill ni provträna så anmäler ni er genom att klicka här.

Vissa grupper blir fullsatta, det går inte att provträna i fullsatta grupper. Vill du var säker på din plats så måste du boka platsen i vår bokningstjänst.

Boka tävling

Ni som vill tävla bokar och betalar er plats via vår bokningstjänst, klicka här.  Tävlingarna uppdateras efterhand.

Boka gradering

Varje termin avslutas med en gradering till nytt bälte för dem som vill. Du bokar och betalar en plats till graderingen via vår bokningstjänst, klicka här.

Du måste även anmäla vilken bältesfärg och storlek på bältet du ska ha, detta görs på särskilt formulär som mailas ut.

tkd bild barn som hoppsparkar