Boka träning

Nya och befintliga medlemmar bokar sin träning via vår bokningstjänst, klicka här

Finns det ledig plats i någon av våra grupper ser du detta i bokningstjänsten. Ni kan filtrera på ålder och på plats. På vår- och hösttermin har vi träning i Laröd, Planteringen, Maria Park, Rydebäck och Ödåkra. På sommaren har vi endast träning i Viktoriahuset på Planteringen.

Nya medlemmar kan provträna en gång utan kostnad. Vill du provträna så klickar du här. Vissa grupper blir fullsatta, det går inte att provträna i fullsatta grupper. Vill du var säker på din plats så måste du boka platsen i vår bokningstjänst.

Är ni osäkra på vilken grupp som passar ert barn bäst eller om ni vill ha personlig träning (PT) eller särskild gruppträning för tex företag etc, så kan ni maila frågorna till helsingborgskampsportklubb@gmail.com

tkd bild barn som hoppsparkar