Boka träning, gradering och tävling

Boka träning

Nya och befintliga medlemmar bokar och betalar sin träning via vår bokningstjänst, klicka här

Finns det ledig plats i någon av våra grupper ser du detta i bokningstjänsten. Ni kan filtrera på ålder och på plats. På vår- och hösttermin har vi träning i Laröd, Planteringen, Maria Park, Rydebäck och Ödåkra. På sommaren (juni-augusti) har vi endast träning i Viktoriahuset, Västra Fridhemsgatan 65.

Är ni osäkra på vilken grupp som passar er eller ert barn bäst eller om ni vill ha personlig träning (PT) eller särskild gruppträning för tex företag etc, så kan ni maila frågorna till helsingborgskampsportklubb@gmail.com

Provträna

Nya medlemmar kan provträna en gång utan kostnad. Vill du provträna så klickar du här. Vissa grupper blir fullsatta, det går inte att provträna i fullsatta grupper. Vill du var säker på din plats så måste du boka platsen i vår bokningstjänst.

Boka tävling

Ni som vill tävla bokar och betalar er plats via vår bokningstjänst, klicka här.  Tävlingarna uppdateras efterhand.

Boka gradering

Varje termin avslutas med en gradering till nytt bälte för dem som vill. Graderingarna blir bokningsbara cirka en månad före graderingstillfället. Du bokar en plats till graderingen via vår bokningstjänst, klicka här.

tkd bild barn som hoppsparkar