Träningsvecka med WTF Taekwondo Peace Corps 21 juli-26 juli

Välkommen på träningsvecka med WTF Taekwondo Peace Corps 21 juli till 26 juli

WTF Taekwondo Peace Corps är en grupp med de mest talangfulla instruktörslärlingarna från Koreas olika sportuniversitet som blir uttagna till att representera WTF Taekwondo Peace Corps.

WTF Peace Corps blir utsända runt om i världen för att sprida och höja kunskapen om Taekwondo. Den 21 juli kommer dom till Helsingborgs Kampsportklubb och stannar en hel vecka! Det är två personer som kommer, en kille och en tjej, som kommer att köra både mönster och kampträning.

Träningen är öppen för alla klubbar, alla åldrar och alla grader. Det är två koreanska instruktörer som håller i träningspassen, vi kommer att köra både fight, pomsae mm. och vi kommer att anpassa träningen efter deltagarnas intresse. Så är du mer intresserad av fightträning så kan du fokusera på detta och på samma sätt om du är mer intresserad av pomsaeträning.

Schemat är preliminärt, vi kommer att försöka hålla oss till det men det kan komma att ändras bland annat beroende på intresset från deltagarna, därför är det viktigt att ni i anmälan skriver vilka pass ni tänker vara med på.

Träningsschema 21-26 juli: WTF-Taekwondo-Peace-Corps reviderat

Kostnad:  400 kr för hela veckan

150 kr för en dag

75 kr för ett pass

150 kr för alla barnpassen

50 kr/natt för övernattning

Deltagaravgiften sätts in på plusgirokonto 124854-1, skriv avsändare på               betalningen, ta med kvitto på betalningen till träningen.

Anmälan: http://v1.se/28z

 

 

 

Inga kommentarer än.

Skriv en kommentar