Graderingsschema vt 2019

Vi kommer att avsluta vårterminen med gradering till nytt bälte för samtliga grupper precis som i vanlig ordning. Efter graderingarna är vårterminen slut.

För att gradera sig krävs att ni senast den 15 april:

1. fyller i rätt anmälningslänk till graderingen (ladda ner och öppna dokumentet Gradering vårterminen 2019). Fyll i anmälningslänken så att vi vet vilka bälten och certifikat vi ska förbereda,

2. bokar och betalar en plats till graderingen via vår bokningssida, klicka här. Ni bokar en plats till graderingen på samma sätt som ni bokar en plats till träningen varje termin, men gå in under rubriken ”Graderingar”. I dagsläget går det att boka plats till ”Maria Park 8-13 år”, ”Viktoriahuset mellangrupp” och ”Rydebäck fortsättningsgrupp”.  Vi lägger upp nya grupper efterhand, men ni kan redan idag anmäla via anmälningslänken i punkt 1 ovan. Graderingsavgiften är 300 kr för alla nybörjarbälten (t.o.m. 5 gup). Man räknas som nybörjare i taekwondo tills man tar rött bälte.

Mer information om gradering

Klicka här  så förklarar vi lite mer vad en gradering innebär.

Information om graderingskraven hittar ni här

Träna gärna även på koreanska ord som vi brukar använda på träningen, klicka här

Om ni inte kan gradera er tillsammans med er ordinarie träningsgrupp så går det som regel att vara med i en annan motsvarande grupp, fråga gärna om ni är osäkra på vilken grupp som är lämplig.

Om ni är osäkra på om du eller ert barn är redo för ett nytt bälte så prata gärna med er närmsta instruktör vid nästa träningstillfälle. Ni kan även maila eventuella frågor till helsingborgskampsportklubb@gmail.com

 

 

 

Inga kommentarer än.

Skriv en kommentar